home » werkwijze » Wat is nodig voor beeldbellen?

Wat is nodig voor beeldbellen?

 

Wat u vooraf moet regelen om te kunnen beeldbellen middels het goed beveiligde platform van Therapieland, hangt af wat u gaat gebruiken om te beeldbellen:

  • Bij een laptop of PC dient u als browser bij voorkeur de gratis laatste versie van Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome, of Opera. U kunt géén gebruik maken van Internet Explorer!
  • Als u wilt beeldbellen met een mobiele telefoon of een tablet, dan is het van belang dat u daar op vooraf een gratis app installeert: de ‘blikbel’ app. Verder gaat het dan vanzelf.
  • Ik raad u aan om voor het internet gebruik te maken van een bekabelde verbinding (ethernetkabel) en niet te vertrouwen op wifi, omdat dit instabiel kan raken. Zeker bij een lagere wifi-snelheid is het gebruik van een ethernetkabel van groot belang. U blijft zelf verantwoordelijk voor een goed werkende verbinding van uw kant.
  • Het is verstandig om ook (gratis) Microsoft teams te installeren, zodat we ook altijd een ander programma tot ons beschikking hebben.

 

Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u via uw mail een linkje van Therapieland.  Als u op de link drukt, komt u in het zeer goed beveiligde gesprek met mij. U wordt dan eerst gevraagd om toestemming te geven om uw camera en luidspreker te gebruiken.